jaxiu Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Głupie pytanie - z czego zrobić te długośne anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Głupie pytanie - z czego zrobić te długośne anteny? Ja uzywam tego- wpisz sobie w Google: lampka ze światłowodów. Kupiłem taka za 10 PLN i mam anten na 76 318 modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Makinen - dokładnie takie coś mi chodzi po głowie. Pamiętam taką lampkę z dzieciństwa, ale nie wiedziałem że można je jeszcze kupić http://allegro.pl/lampka-lampa-ufo-swiatlowody-fontanna-led-33-cm-i5127291979.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Będzie Pan zadowolony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Lampa ze światłowodami nabyta, anteny się robią. W związku z niespodziewaną premią dokupiłem drugiego strykera Doświadczenia zdobyte na tym na pewno się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Robie dokładnie ten sam egzemplarz. Bardzo fajnie póki co się go składa (wczoraj zacząłem i jestem na etapie podwozia). Będzie pan zadowolony. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Fajny warsztat, tylko zdjęcia ciut małe. Wrzucaj 1024x768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Lutego 2016 Autor Share Napisano 2 Lutego 2016 Niestety najczęściej wrzucam przez mobilnego taptalka, który z automatu kompresuje je do takiego rozmiaru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Mała inspiracja z cudzego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Ładnie wygląda to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Te plecaki to Black Dog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Kilka dodatkowych fotek i biorę się za malowanie plecaków i innych bambetli. Ciągle nieudolnie staram się zrobić siatkę mocującą sprzęty, nic to zbliża się weekend więc powalczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 kojarzy ktoś gdzie można dostać kalki 1:35 woodland. Malowanie plecaków zupełnie mi nie wychodzi :/ coś w tym stylu http://store.spruebrothers.com/product_p/cxdmil35002.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Zainwestuj lepiej w kalki od Shinsengumi. Poszukaj ich na stronie Modellbau Koenig. Efekt bedzie o niebo lepszy. A wierz mi, przekonałem się na własnej skórze, że Cross Delta, to strata pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Maja 2016 Autor Share Napisano 25 Maja 2016 Kłopot w tym, że nie mogę żadnych namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Podoba się a jeszcze nie koniec. Spokojnie, szkoda strąbić robote z powodu kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2016 Plecaki zakalkowane ;) Adams jeszcze raz dziękuję za kalki. Decal medium od valleyo nie poradziło sobie z tematem i użyłem aktywator do hydrografiki, który rozpuścił kalki na płyn. Czekam do rana aż porządnie siądą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2016 Kalki siadają - wygląda to coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Fajnie to wygląda! Kurka wodna, kiedy ja czas znajdę, żeby swojego dokończyć? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Hmmmm...w przypadku Woodland Camo to trochę szkoda się z tym babrać. Łatwy do namalowania, a i tak musisz pomalować paski, troki i inne pierdoły. Ciekaw jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 Hmmmm...w przypadku Woodland Camo to trochę szkoda się z tym babrać. Łatwy do namalowania, a i tak musisz pomalować paski, troki i inne pierdoły. Ciekaw jestem efektu końcowego. Niestety mam wrodzony antytalent do pędzla - te kalki były dla mnie zbawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2016 Ja i malowanie pędzlem Nic to pozostało zmatowić, przykurzyć i rozmieścić sensownie na pojeździe. Poniżej wstępna przymiarka. Przy okazji skorzystałem z chwili czasu i wyrównałem malowanie "półek" na których będą wisiały plecaki. Wcześniej dość mocno świeciły zielenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Jaxiu- jaki to jest kamuflaż? Woodland? Z daleka teraz wygląda jak multicam... PS. zapuściłeś washa między te paski troczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2016 Jeszcze je przejadę ciemnym washem olejnym. Kalki były bardzo jaśniutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Czepiał się będę Dasz coś jeszcze radę zrobić z tymi paskami plecaków? Oglądam to po raz kolejny i nie wygląda to za dobrze Zobacz jak tu są pomalowane toboły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi