tu_es Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Tak tak Greif widziałem. Zaraz się biorę za jego przeglądanie. Bo muszę podjąć dzisiaj decyzję co do odległości między torami. Bardzo mi się podoba z Miniartu ten żuraw. Może znajdę zdjęcie z takim żurawiem między dwoma torami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2017 w sumie mógłby być ale patrząc na dioramkę jak na zdjęciu czyli magazyn po lewej i ślepy tor , obok tor przelotowy i po prawej żuraw, teoretycznie do obsługi tego przelotowego i następnego toru który jest już " po za" dioramą. Ale zła wieść żuraw jest jeszcze nie dostępny w Lucky jest jako preorder... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Masz tu kwity na wykorzystanie obydwu gadżetów. Jednak dla żurawia musisz dać szersze międzytorze. Tu masz widok z calym podziemnym wyposażeniem. Zdjęcia z internetu dla celów dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Łolaboga ale foto. Dziekuję bardzo Greif tutaj jest dostępny http://plastmodel.pl/p/71/25376/miniart-35567-water-crane-1-35-scenerie-budynki-dodatki-diorama.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2017 a no to chyba że już dotarł, sam mam jakiś żywiczny z Lz models, ale Miniartowego nabędę też :P edit: mam właśnie dostałem wsserkrane, no jak to Miniart brakuje kilku napisów odlewów ale ogólnie na solidne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2017 i wyszperałem fotkę która myślę że Cię zadowoli z tym że semafor jest na słupie wąskim, i tarcza zaporowa ale i to da się załatwić jak co to pw lub skype. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi