Marudek Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Wielkie dzięki Panowie za Wasze komentarze. Faktycznie motór jest mały, ale dzięki temu na półce zmieści się jeszcze kilka takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Listopada 2015 Autor Share Napisano 21 Listopada 2015 Witam, Ostatnio udało mi się nałożyć kilka kalek. Jeszcze brakuje mi kilku czerwonych krzyży. Poza tym muszę dorobić osprzęt kierownicy, gaźniki i dźwignię zmiany biegów. Potem zostanie tylko brudzing i mocowanie do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, Ostatnio byłem trochę zapracowany, no i zabrakło mi kilku kalek. Ale na szczęście model udało się skończyć w terminie. Poniżej zdjęcia ostatnich prac: Dziękuję wszystkim za Was doping i wsparcie, a organizatorom za przygotowanie tego konkursu. Dzięki Wam udało mi się skończyć model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Brawo, wstaję i owacje na stojaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Wielkie dzięki! Następny będzie lepszy. Jakość swojego modelu oceniam na 4+, ale jak każdy short-run jest trudny w montażu i jeszcze widać kilka niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Wielkie dzięki takiego kosza jeszcze nie widziałem To zdaje się jest BMW R 75, a ten kosz przypomina trumnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi