Mikele Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Obydwa (rzadki i w żelu) to Kropelka. Kosztują grosze a różnicy w stosunku do Loctite specjalnie nie zauważyłem, poza ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Co prawda z postępem prac nie ma się czym za bardzo chwalić (szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla ) ale za to, dzięki uprzejmości Barwa i godło mam już, na zapas, schemat malowania. Jak utrzymam tempo pracy to już za rok malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Moje ulubione malowanie Iskry! Masz do tego kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Wszystkie godła i cyfry do numerów są na kalkomaniach Model Maker, które były w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Ładniutko kolego Mikele Gapiłem się i podziwiałem fotelik - cudeńko ,mój mnie przeraza Silniczek tez cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Co prawda z postępem prac nie ma się czym za bardzo chwalić (szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla ) ale za to, dzięki uprzejmości Barwa i godło mam już, na zapas, schemat malowania. Jak utrzymam tempo pracy to już za rok malowanie A możesz zdradzić jakich kolorów użyjesz? Chodzi mi o konkretne numery np Tamiya lub innego producenta. Mnie udało się po numerach FS z rysunku rozszyfrować tylko dwa kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Jeszcze nie wiem, to jeszcze daleko przede mną. Pewnie jak zwykle będę mieszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi