Marcin1970 Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Jakos tak mnie pchnęło do rozpoczęcia nowego tematu. Wedle tytułu ma przedstawiać jakiegoś gostka w depresji, czyli fragment pokoju? stół, laptop, pusta i pełna flaszka % , pistolet i telefon no oraz tytułowy gostek z depresja. Oto inbox: oraz gostek wyjściowy bo lepić nowego nie mam ochoty ( lenistwo ) chodzi o tego siedzącego na krześle. Poszczególne etapy przeróbek będę starał się dokumentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Ładną masz "jaskinię" Marcin, też bym tak chciał a tymczasem muszę się w kuchni okazyjnie bujać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Mam nadzieję że to nie jest jakiś "autoportret"... Czekam na kolejne relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Nie wiem czy uda Ci się zrobić to efektownie. Winetka mała raczej. A gostka z munduru niemieckiego będziesz zeskrobywał? Może lepiej poszukać figurkę cywilną w pozie siedzącej. I to będzie przed czy bo zgonie? Kolejna rzecz to piszesz o laptopie -to czasy współczesne. Sprawdź jakich masz więcej elementów w skali 1/35 bo jeśli to będą czasy współczesne to będziesz dużo kombinował żeby zdobyć odpowiednie artefakty do tych czasów. A jeśli zdecydujesz się na czasy II wojny to możesz znaleźć meble,dywany ,które na pewno lepiej urozmaicą pokój samobójcy niż np.meble z bleck red white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Listopada 2015 Autor Share Napisano 24 Listopada 2015 Ładną masz "jaskinię" Marcin, też bym tak chciał a tymczasem muszę się w kuchni okazyjnie bujać. Dzięki, male ale jakoś się mieszczę. Miala być garderoba ( kolejna ) ale te bitwę wygrałem Mam nadzieję że to nie jest jakiś "autoportret"... Czekam na kolejne relacje. Poniekąd tak, zawsze przejście z jesieni w zimę i nadchodzący grudzień mnie dołuje. Nie wiem czy uda Ci się zrobić to efektownie. Winetka mała raczej.A gostka z munduru niemieckiego będziesz zeskrobywał? Może lepiej poszukać figurkę cywilną w pozie siedzącej. I to będzie przed czy bo zgonie? Kolejna rzecz to piszesz o laptopie -to czasy współczesne. Sprawdź jakich masz więcej elementów w skali 1/35 bo jeśli to będą czasy współczesne to będziesz dużo kombinował żeby zdobyć odpowiednie artefakty do tych czasów. A jeśli zdecydujesz się na czasy II wojny to możesz znaleźć meble,dywany ,które na pewno lepiej urozmaicą pokój samobójcy niż np.meble z bleck red white Definitywnie przed zgonem:) , szwabek już stracił mundur i szykował go będę do ustawiania. Czyli ciecia w stawach i wstawiania drutów. Musze się nauczyć lepić figurki, a wychodząc z gotowej bazy jest najłatwiej. Laptop ( albo komputer ) zrobi się, raczej będę wszystko robił samodzielnie. Polepić stół czy meblościankę nie jest specjalnie trudno. Chodzi o jedna figurkę wiec to nie miało być duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Na jesieni jest najwięcej samobójstw. Przypomniało mi się ,że od strony mojej żony, syn ciotki niedawno powiesił się. Samobójca znika. A rzadko wgłębi myśl przez jaki dramat będzie przechodziła najbliższa rodzina. Najczęściej wystarczy dobry psycholog. Ja gdybym wiedział ,że to już koniec to jeszcze bym wziął pożyczkę w providencie i szalałbym kilka dni na maxa. A tam podobno dają na ładne oczy. Ostatnio ciągle do mnie dzwonią bo pożyczkobiorca którego nie znam podał mój telefon. A ja z tą firma nie mam nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Gruby temat. Ale śledzę z uwagą. Zawsze można skończyć na flaszce i szklance na stole. I zeskalowanym egzemplarzu "Gazety Wyborczej". Czy jakie tam kto ma polityczne skłonności. A ja rozumiem że tego pacjenta to przerobisz, skoro na stole ma być laptop? Bo jak nie to raczej maszyna do pisania. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Ej tam, może to być rekonstruktor który załapał doła bo żaden bank juz mu pozyczki nie chce dać na nowe fanty więc ubrał się w mundurek i... A siedzi przed lapkiem i ogląda strony wypasionych GRH i fotki z imprez i dołuje sie jeszcze bardziej. P.S. Właśnie zajarzyłem że dzisiaj w nocy miałem koszmar o rekonstrukcji, pojechaliśmy z kumplami na imprezkę a ja latałem w samej bluzie i spodniach i reszty fratów znaleźć nie mogłem... Koszmar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Marcin, dawaj zwykłe PTSD czy jak chcesz nazwac syndrom weterana. W Iraku wiecej weteranow popelnilo samobojstwo niz zginelo w akcji w 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi