Mikolaj75 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Panowie, jestem zupełnie zielony w tym dziale i proszę o pomoc. Nabyłem modelik STAR 266 skrzyniowy w 72 z Autolokomotiv (dawniej Tololoko) - nie było niestety w pudełku instrukcji. Czy ktoś posiada i mógłby poratować scanami? Względnie poproszę o wskazówki, gdzie odszukać jakieś rysunki bądź plany, szczególnie co do ramy. Z góry dziękuję - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Nie wiem czy tam jakaś instrukcja jest. Bo też mam ten model bez instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Moj tez byl bez instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Niestety Stary są bez instrukcji. Mam ze trzy 266, 660 i w żadnym nie ma instrukcji. Musisz posiłkować się zdjęciami z netu. Budowa nie jest zbyt trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi