jaxiu Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Przy okazji zakupu nowego aparatu galeria mojego zbudowane go jakiś czas temu Super Pershinga. Proszę nie bić za mocno to moja pierwsza galeria. Model PZP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Dobre jest! Gęsi lekko nieposłuszne, ale jak wiesz, sam mam z tym czasem problemy. Model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 Bić nie ma za co. Ładny model. Gąsienice potraktuj metalizerem na ich styku z podłożem - były w szlifowane do gołego metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Dobra robota, podoba się. I bardzo fajny wybór tematu, miło zobaczyć w wadze ciężkiej coś innego, niż Tygrys. Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Października 2016 Autor Share Napisano 25 Października 2016 Pobawiłem się aparatem i programem graficznym http://imgur.com/a/JPNFY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Mnie też bardzo się podoba. Fajny kolor i ogólnie wszystko ładnie stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi