Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Witam modelarzy po długiej przerwie! mam teraz ze 2 dni wolnego, wiec wrzucam to: Jest to praga z września '39. Dorobiłem przednia szybę, a całość malowałem pędzlem, bo kompresor do aero schowany, ponieważ sie przeprowadzam. Nie zrobiłem warsztatu, a co za tym idzie całej relacji, bo robiłem ten model w weekend, dla przyjemnosci. Ten śnieg , to mąka, częściowo przyklejona do modelu. Czy wielkość fotek jest dobra? Jak nie, to zmniejsze Przez ta mąkę nie widać, ale na modelu zastosowałem dry brush, wash( z rozwodnionej farby, bo nie mam jeszcze olejnych) , delikatne obicia i weathering. Wiem,że nie wszystko jest w modelu poprawne, ale proszę o szczerą opinię, bo jest to mój pierwszy, skończony model w 1/72 Cytuj
Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Napisano 8 Grudnia 2015 Źle to napisałem - model jest z kolekcji wrzesień 1939, a firmy first to fight. Chciałbym sie dowiedzieć, jak oceniacie model i czy wielkość fotek jest dobra... Cytuj
erolo2000 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Hmm ciężko coś oceniać - przynajmniej ja niewiele widzę... oprócz mąki ;) Cytuj
Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Napisano 8 Grudnia 2015 O to mi chodziło, ale może rzeczywiście wyglądał by lepiej bez tego śniegu.... Oczyszcze go i wstawię zdjecie cały ''śnieg'' nie zszedł zostało dużo na chłodnicy Cytuj
Jaśko2002 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 Strona , której używam do hostingu zdjeć, to fotosik, wszedłem tam , żeby zobaczyć, dla czego zdjęcia są niedostępne . Napisali , że zdjęcia są zablokowane . Poleci ktoś jakąś inną darmową stronę do hostingu? Bo na fotosiku muszę wykupić abonament ... Cytuj
Jaśko2002 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 Ok, dzięki bardzo W najbliższym czasie postaram sie to naprawidzć! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi