Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Witam modelarzy po długiej przerwie! mam teraz ze 2 dni wolnego, wiec wrzucam to: Jest to praga z września '39. Dorobiłem przednia szybę, a całość malowałem pędzlem, bo kompresor do aero schowany, ponieważ sie przeprowadzam. Nie zrobiłem warsztatu, a co za tym idzie całej relacji, bo robiłem ten model w weekend, dla przyjemnosci. Ten śnieg , to mąka, częściowo przyklejona do modelu. Czy wielkość fotek jest dobra? Jak nie, to zmniejsze Przez ta mąkę nie widać, ale na modelu zastosowałem dry brush, wash( z rozwodnionej farby, bo nie mam jeszcze olejnych) , delikatne obicia i weathering. Wiem,że nie wszystko jest w modelu poprawne, ale proszę o szczerą opinię, bo jest to mój pierwszy, skończony model w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Źle to napisałem - model jest z kolekcji wrzesień 1939, a firmy first to fight. Chciałbym sie dowiedzieć, jak oceniacie model i czy wielkość fotek jest dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Hmm ciężko coś oceniać - przynajmniej ja niewiele widzę... oprócz mąki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 O to mi chodziło, ale może rzeczywiście wyglądał by lepiej bez tego śniegu.... Oczyszcze go i wstawię zdjecie cały ''śnieg'' nie zszedł zostało dużo na chłodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Zdjęcia zniknęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Strona , której używam do hostingu zdjeć, to fotosik, wszedłem tam , żeby zobaczyć, dla czego zdjęcia są niedostępne . Napisali , że zdjęcia są zablokowane . Poleci ktoś jakąś inną darmową stronę do hostingu? Bo na fotosiku muszę wykupić abonament ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Picasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Ok, dzięki bardzo W najbliższym czasie postaram sie to naprawidzć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi