pees Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Witam Kolejny model z Polską załogą, nie jestem miszczem, ani specem w pancerce, jednak postaram się jak umiem najlepiej. Model na podstawie jednego zdjęcia: Zdjęcie z książki: "Od Acromy do Zwycięzcy cz.3 " Co mam zakupione: I co mam zrobione: Zobaczymy co z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 3-mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Chętnie pooglądam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Ja również. Powodzenia. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Dawno Shermana nie było. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Delikatne postępy, niestety choruję na chroniczny brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kotjew 13lat Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Tak się składa ,że też rozpocząłem ten model więc chętnie pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi