FAHR Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Zdążyłem? Zdążyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 21 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 11 Punkty: 1093 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Ładny i nietypowy model. Jednak chyba jakość fotek trochę osłabia ocenę modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 Jako, że już po konkursie, postaram się wrzucić lepsze zdjęcia w weekend, już bez presji czasowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 O tak.Prosimy bardzo o piękną galerię . Model nietuzinkowy, świetnie zrobiony więc zasługuje na lepsze foty. Szczerze mówiąc, myślałem,że nie uda Ci się zdobyć dobrego miejsca z powodu słabej galerii. Tym bardziej cieszę się, że się udało. Gratuluje wykonania i czekam na lepszą galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2016 Jak będziesz robić nową sesję - popraw ten zwisający kabel na lewej burcie - wygląda dziwnie ;-) pozdrawiam Christian P.S. I koniecznie zbliżenie na misiaka poproszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2016 Cześć Nadal nie otrzymałem odpowiedzi na maila (wysyłałem PW z prośbą o dane adresowe). Jeśli chcesz otrzymać dyplom, proszę wyślij maila do mnie. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Podoba mi się bardzo. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 Nowe zdjęcia, lepszych już nie zrobię. Chciałbym jeszcze w tym miejscu podziękować koledze "Sofa", dzięki któremu karelskie niedźwiadki ozdabiają wieżę mojego wozu. Już się zadomowił na półce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 10 Stycznia 2016 Fajny model! Ale kolekcja na samym końcu wspaniała! Czekam na kolejne prace! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Fajny model! Ale kolekcja na samym końcu wspaniała! Czekam na kolejne prace! E-100 od Trumpka się właśnie rzeźbi, ale pokaże dopiero galerię, bo nie mam czasu żeby dbać o wątek warsztatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 wrzuć jakieś foty e-100, nie bądź taki! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi