jan-kol Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Witam, taka lekka odskocznia od modeli kolejowych. Star 25 w skali 1/43. Modelik pochodzi z zestawów firmy APM (taka autorska pracownia, już nie produkują tego modelu, ale mam kilka w zapasie). Przemalowałem go, postarzyłem dla znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Elegancki Dorób mu jeszcze tablice rejestracyjne z epoki, to nada mu realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 fakt tablic brakuje, reszta dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Bardzo pięknie wykonany Ja bym wsadził jeszcze troszkę brudu w klosze lamp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 No, w dzieciństwie to tylko taki i Żubry widywałem... Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Ech, wracają wspomnienia- jeździłem takim na pace tuż obok gazobetonu Pobrudzony akuratnie, choć elefantes ma rację z reflektorami... a dorobienie tablic to chyba nie jest kolosalny problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Brawo Jasiu. Fajny. Zbieram trochę 43-ke i sam musiałem przerabiać 20-ke na coś co przypomina 25-ke. Gdybym wiedział wcześniej o takiej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Bardzo ciekawie wykonana ciężarówka. Piękne ślady eksploatacji. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi