empit Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Model Valentine'a z 65. batalionu czołgów 16 Brygady Pancernej, Szkocja. Model firmy MINIART. Ponoć gorszy od AFV, niemniej przyjemny w budowie, a efekt końcowy na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Bardzo mi się podoba, tylko lampy przednie odstają od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Grudnia 2015 Czołem Fajny no i polsko szkocki btw gaśnica tylko nie czerwona a w kolorze mosiądzu, coś jak http://olx.pl/oferta/stara-mosiezna-gasnica-CID767-IDcGnhT.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Bardzo ładna Walentynka :-), tylko bandaże kół przykurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Pierwsze co pomyślałem "yymmmm" Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi