Marcin1970 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Bardzo ładny Teciak. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Śliczny Jak prawdziwy Tez bym tak chciał malować ,ale nie jestem artysta takim jak Ty Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Super kolorki. Malowanie pierwsza klasa. Jedno małe ale jak dla mnie zacieki i smugi wszystkie w jednym kierunku, prostopadłe do idealnie wypoziomowanej powierzchni, a czołg dział pod różnymi kątami, na nierównym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Super - opad szczeny. Jak 1:1 normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Wg mnie, modele wykonane i zaprezentowane na tak wysokim poziomie powinny trafić do działu "Hall of Fame". Tak dla potomnych i młodych adeptów modelarstwa. Może Admini podejmą temat i zostałby utworzony taki właśnie dział. Sądzę, że na forum zostało opublikowane sporo prac, zasługujących na takie uwiecznienie ( można przykładowo dodawać galerie, które trafiły na Fotkę Admina z urzędu do takiego działu? ). Myślę, że atrakcyjność forum by także wzrosła. Oczywiście, to tylko taka moja luźna propozycja, ale może warto to rozważyć?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Ogólnie przymykając oko na te zbiorniki i koła to model naprawdę ładny ;) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Nie wzorowałem się na tym egzemplarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Dobry. A Tygrysa to babcia skończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Tygrysa konczy ciocia Lusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart04 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 najpiękniejszy model czołgu jaki widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Zazdroszcze umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Piękny T-34, odzwierciedlenie i precyzja wykonania. Prezentuje się zacnie! Nic tylko czekać na nagrodę w jakimś konkursie modelarskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Nie wzorowałem się na tym egzemplarzu... A to zwracam honor i podtrzymuje zdanie że model ładny ;) Dobry.A Tygrysa to babcia skończy ? Tygrys czeka na lepsze czasy, na wenę i skorupę od Dragona ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi