Marcin1970 Napisano 11 Stycznia 2016 Napisano 11 Stycznia 2016 Bardzo ładny Teciak. Gratulacje. Cytuj
jureczek Napisano 12 Stycznia 2016 Napisano 12 Stycznia 2016 Śliczny Jak prawdziwy Tez bym tak chciał malować ,ale nie jestem artysta takim jak Ty Gratulacje Cytuj
author21 Napisano 13 Stycznia 2016 Napisano 13 Stycznia 2016 Super kolorki. Malowanie pierwsza klasa. Jedno małe ale jak dla mnie zacieki i smugi wszystkie w jednym kierunku, prostopadłe do idealnie wypoziomowanej powierzchni, a czołg dział pod różnymi kątami, na nierównym terenie. Cytuj
erolo2000 Napisano 13 Stycznia 2016 Napisano 13 Stycznia 2016 Super - opad szczeny. Jak 1:1 normalnie. Cytuj
Rack Napisano 20 Stycznia 2016 Napisano 20 Stycznia 2016 Wg mnie, modele wykonane i zaprezentowane na tak wysokim poziomie powinny trafić do działu "Hall of Fame". Tak dla potomnych i młodych adeptów modelarstwa. Może Admini podejmą temat i zostałby utworzony taki właśnie dział. Sądzę, że na forum zostało opublikowane sporo prac, zasługujących na takie uwiecznienie ( można przykładowo dodawać galerie, które trafiły na Fotkę Admina z urzędu do takiego działu? ). Myślę, że atrakcyjność forum by także wzrosła. Oczywiście, to tylko taka moja luźna propozycja, ale może warto to rozważyć?. Cytuj
Grymson Napisano 21 Stycznia 2016 Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Ogólnie przymykając oko na te zbiorniki i koła to model naprawdę ładny ;) Gratuluję Cytuj
gorlock Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Napisano 21 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Nie wzorowałem się na tym egzemplarzu... Cytuj
bart04 Napisano 23 Stycznia 2016 Napisano 23 Stycznia 2016 najpiękniejszy model czołgu jaki widziałem! Cytuj
AztecSoul90 Napisano 24 Stycznia 2016 Napisano 24 Stycznia 2016 Piękny T-34, odzwierciedlenie i precyzja wykonania. Prezentuje się zacnie! Nic tylko czekać na nagrodę w jakimś konkursie modelarskim:) Cytuj
Grymson Napisano 26 Stycznia 2016 Napisano 26 Stycznia 2016 Nie wiem na ile się wzorowałeś na oryginale ale ... Nie wzorowałem się na tym egzemplarzu... A to zwracam honor i podtrzymuje zdanie że model ładny ;) Dobry.A Tygrysa to babcia skończy ? Tygrys czeka na lepsze czasy, na wenę i skorupę od Dragona ;) Pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi