LukaszM Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Pewien ktoś dał mi pudełko i powiedział "zróp". To coś tam zmalowałem. Zestaw Academy 1:72. Były blaszki ale zdaje się, że od innej wersji. Nie ważne bo wyglądały lepiej niż standard. Zdjęcia: I jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Bardzo interesujące brudzenie, ale za dużo nie widać, bo wszystko jakieś takie malutkie. Nie da się zrobić większych zdjęć i trochę zbliżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Stycznia 2016 Share Napisano 19 Stycznia 2016 Przyłączam sie do prośby Solo, także chętnie zobaczę więcej - zapowiada sie ciekawie a MiG'a-23 mogę oglądać bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Chyba najładniejszy Miguś zrobiony z tego zestawu jakiego widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Model fajnie zrobiony, ale brudzenie, jak dla mnie, mocno przerysowane. No i te zestawowe potworki R-60 (?) przydałoby się wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszM Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Dzięki. A uzbrojenie dobiera zlecający, nie wykonujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi