Archelaos Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Pracuję od jakiegoś czasu nad figurkami polskich żołnierzy z Afganistanu, będzie z tego zestaw 4 figurek. Byłbym bardzo wdzięczny za wytknięcie wszelkich problemów, w szczególności błędów merytorycznych. Jak skończę będzie za późno i będziecie musieli poprawiać sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 No to będę podglądał, może się czegoś naumiem:) Merytorycznie nie pomogę, nie robię współczesnych żołnierzy. Pamiętaj o rozporkach, bo to trochę zmienia pofałdowanie materiału w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Bardzo dobrze Ci idzie. ...i chyba nikt tu nie będzie nikomu poprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 Powoli powstaje trzecia figurka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 Beryle zrobiłem w 3D a zleceniodawca wydrukował. Ale nie nie martw się, za jakiś czas ten zestaw pojawi się w plastiku (choć karabiny zapewne nie w takiej jakości jak drukowane, nie wiem na co pozwoli technologia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Ładnie. Tym razem fotki są kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Ładnie. Tym razem fotki są kiepskie. Sorry ale foty sa robione podczas pracy... ( ja z tego powodu tez nie robie warsztatow) Rozumiem ze na fotkach NIC nie widac i to taka ciemnia zupelna. Aczkolwiek Wasc podciagniecie relacji w jakosci obrazu bylo by mocno wskazane:} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Jeżeli chcesz zdjęcia z misji lub moje prywatne służę pomocą , najważniejsze to napisz jaka zmianę i jaka jednostka ma być odwzorowana to będę wiedział nawet jakiej firmy ładownice mieli ;) na obecna chwile to tylko zarys postaci ale gogle jeżeli przydziałowe to zupełnie inne w afganie przeważnie używali sie ess wiec muszą byc bardziej kanciaste no i czarne szyby obowiązkowo , co do ochraniaczy kolan to alty musisz dorobić nity .....co do kamizelki z kołnierzem to jak na okres Iraku była by ok ale jak na afgan to kołnierz miała jedynie uko a ona wyszła dość późno Edytowane 6 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Aha jeszcze , wygrałeś beryle wz 2004 wiec kamizelka 1 gościa nie pasuje bo jest to olv a żołnierze już dawno jej nie nosili kamizelka drugiego jegomościa jest ok jest to ciras amerykański ale świetnie pasuje na uko kandahar. Pasek od gogli byl zakładany na hełm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Dzięki Spawacz! Każda pomoc mi się przyda, bo to co można znaleźć w necie (jak się człowiek nie zna ) niestety bywa mocno mylące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Ano rozumiem ale trafiłeś na odpowiednia osobę. Sprecyzuj mi co dokładnie chcesz wykonać , jaki rok ( która zmiana) jaka jednostka ? Będzie mi łatwiej cie naprowadzić i podesłać odpowiednie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Tu masz przykładowe moje Tu masz kumpla z berylkiem 2004 A tu z 96 i klipsem na magi Poszukam ci jeszcze gogli ale polskie przydziałowe to uvexy i wyglądają tak Ale zrub gościa w goglach ESS wpisz w google to są amerykańskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Dzięki za foty, na pewno skorzystam! Posłałem ci PM z innymi pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Trochę to głupie ale wykonałem samego siebie xd hehehehe Wszelkie ładownice i Molle wykonywałem z green stuffa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 V zmian PKW Afganistan, 6BDSz, 16bpd - i będzie po ludzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Jeżeli chodzi o rojekt autora tego posta to zobacz ze ma beryle nowe nie 96 wiec na 5 zmiane nie pasuja bo wtedy jeszcze ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Świetnie to wygląda. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Nie chodzi o Bryle. Chodzi o Twój podpis pod postami tzn. o Zgrupowanie Bojowe "Alfa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 AAA.... nie chciałem się rozpisywać i tak ci co wiedza o co chodzi to wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 Wiele czasu w Wiśle upłynęło od kiedy ostatni raz wstawiałem fotki do tego tematu, ale nareszcie mogę wrzucić nowe. Dzięki zdjęciom i informacjom wrzuconym tutaj przez kolegę Spawacza udało mi się, mam nadzieję, zlikwidować większość błędów. Co sądzicie? Piszcie jeśli jakiekolwiek błędy i problemy zwrócą waszą uwagę. Bo teraz można wciąż wszystko poprawić, później marudzenie w recenzjach niestety już nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Co dalej z figurkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Przecież figury można przerobić , kwestia tylko wiedzieć co trzeba poprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi