Adams M1A1 Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 A fuj, te amerykańskie żołdaki to jakieś świntuchy . Voyager robi bardzo fajne pasy transportowe . Masz już tego ludka A ławki to nie powinny być poskładane do góry jak ciężarówka ładunek przewozi Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Zadbałem nawet o plamy moczu na podłodze kibelka... Jak Ci się udało tam trafić??!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Jak Ci się udało tam trafić??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Dla chcącego nic trudnego! SBS będzie w kolejnym magazynie Weathering by Mig Potem wypuścimy "efekt w słoiczku" pt. streaking urine :P Nie mam jeszcze figuranta. Musze poszperać za pasami, b samym łańcuchem nie chcę tego mocować, bo będzie wyglądało dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Voyager robi bardzo fajne pasy transportowe Które to (numer?), bo ni cholery nie mogę znaleźć a też mam potrzebę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Pasy pasami, ale ważniejsze są klamry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Macie waszmoście może foto jakiegoś ładunku, jak jankesi to montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Pasy pasami, ale ważniejsze są klamry Klamry robi bodajże Voyager..ale to dokładnie Adamsa pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Voyager raczej nie robi takich, jakie byłyby odpowiednie dla takiego ładunku. To się może przydać: 1. CSM DESIGNS - 35101 - Modern Strap Buckles http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=6929 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=9408&mode=thread&order=0 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=180171&page=1 2. PRO ART MODELS - PAU-35038 - Modern clamping tools http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=9&t=610 PAM skapitulował, więc to drugie praktycznie nie do zdobycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Jest zatem to pierwsze dostępne w Polsce, czy trzeba aż zza oceanu sprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 U nas raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Voyager raczej nie robi takich, jakie byłyby odpowiednie dla takiego ładunku. a te będą niedobre?? i ta cena..... http://www.hobbyeasy.com/en/data/lkblsmeuvxwu9gtjrysm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Oooo mam takie same i też z tego sklepu kosztowały coś 15,60 PLN-ów czy jakoś tak .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 A jednak jest Voyager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Byłby któryś chętny na odsprzedanie, lub odkrojenie dwóch zapinek do mojego ładunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Byłby któryś chętny na odsprzedanie, lub odkrojenie dwóch zapinek do mojego ładunku? Gadaj z Admsem..jak się rozliczycie to już wasza sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Lipca 2016 Autor Share Napisano 19 Lipca 2016 Trzeba będzie pertraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Galeria końcowa: viewtopic.php?f=68&t=56378 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi