Super Moderator jawkers Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2016 Będzie to T-55A podczas pacyfikacji Kopalni Wujek. Ponowie moje pytanie, czy podstawkę mogę pomalować bezbarwnym półmatem, czy lepiej mat? Okres zimowy dużo wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Uważaj z tym tematem. Dobra Zmiana może uznać to za prowokację i konsekwencje mogą być STRASZNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Skoro temat Lodówy (i planów w ogóle) wyczerpany , to jedziemy dalej: Ponowie moje pytanie, czy podstawkę mogę pomalować bezbarwnym półmatem, czy lepiej mat? Okres zimowy dużo wilgoci. Myśle, że na kostki i szyny to półmat - są lekko wyślizgane i jeszcze zima do tego wilgoć, mrozik itepe, a chodnik to raczej matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2016 Tak zrobiłem jak piszesz. Tylko coś ten mój matowy, lekko się świeci. Chyba go za krótko mieszałem. Chciałem wszystkim bardzo, ale to bardzo podziękować za pomoc, wsparcie jakiego udzieliliście mi podczas budowy tej podstawki. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi