Solo Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Warto wiedzieć ile to warte. Twoja recenzja definitywnie mnie przekonała, żeby tego modelu nie kupować. Zobaczymy, jeśli producent faktycznie wypuści wersję poprawioną, wtedy się zobaczy, ale na chwilę obecną to nie ma mowy żeby, się na ten badziew skusił. Co ciekawe na zdjęciach zarówno wypraski jak i detale wyglądają bardzo dobrze. Kalki też ładnie się prezentują, tak więc wierzę na słowo że jest bardzo źle. Do tego wszystkiego warto też dodać że model ma problemy ze spasowaniem w części nosowej, choć nie jakieś znaczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Czyli u nas, z doliczeniem kosztów transportu, to będzie jakieś 300 zł. Bardzo drogo. Ok, wierzę na słowo że nie jest taki zły, ale nie widzę sensu w kupowaniu takiego przeciętniaka za ciężkie pieniądze. Dodam jeszcze, że nie sądzę żebyś się doczekał jakiś znaczących dodatków do tego zestawu - to w końcu jakiś niszowy producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Dodatki z reguły są dedykowane do konkretnych modeli i raczej nie będą pasować do tego tutaj, tak więc nie liczyłbym na to. Co do ceny - skoro model kosztuje 55 euro, to z transportem pewnie jakieś 70-75 euro. Jakby nie patrzeć daje to nawet 325 zł. Za 350 zł mogę sprowadzić z Japonii albo Chin F-15C albo F-15I GWH, jak dla mnie najlepszy model w skali 1:48 jaki miałem w rękach. No nie widzę sensu w kupowaniu tego zestawu. Nie za te pieniądze i nie przy tak niskiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Solo: a krawędzie spływu w tych F-15 z GWH nie wymagają znaczących poprawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Byłoby super. A liczyć tak jak ja nie tylko można, ale i trzeba, bo w tej chwili w Polsce można go kupić sprowadzając z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 A te dodatki to takie wskazane raczej, nie licząc kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Do czego te blaszki miałyby być? I czy wiadomo coś o tej poprawionej wersji tego gniota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Marca 2016 Autor Share Napisano 26 Marca 2016 To powiedz jeszcze kto to będzie projektował i u kogo te blachy zamówisz, bo czasami ja tez mam ochotę na takie ekstrawagancyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Solo: a krawędzie spływu w tych F-15 z GWH nie wymagają znaczących poprawek? Zdecydowanie nie. Zdecydowanie TAK Po lewej nieobrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 A ten poprawiony zestaw to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Trzymaj rękę na pulsie, bo ten poprawiony model to bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Kalki i dodatki z Daco to naprawdę czysta, modelarska przyjemność. Facet naprawdę zna się na tym co robi i wie jak to robić. Mam z tej firmy kalkomanie i dodatki plastikowe, i po prostu żal mi tego używać, tak wychuchane są i dobrze wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Noooo, to wygląda już znacznie lepiej. Ale z zakupem poczekam na jakąś recenzję, żeby sprawdzić co w zestawie poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Na boxarcie wygląda jak wersja na pływakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Awaryjnie bez podwozia to nawet lepiej lądować na zbiornikach podwieszanych. Jest szansa na nieuszkodzenie kadłuba. Może i na wodzie by wyszło przy odrobinie szczęścia ;) Swoją drogą - całkiem przyjemny model. Ale kilka miejsc do gimnastyki z pilnikiem ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi