Myski79 Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Taki scratch po latach przerwy 1:72 Parę fotek z warsztatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Wieki cię tutaj nie było. Zapowiada się interesujący projekt. Wydaje mi się że rozmiar dech trochę za duży. Ale nie wiem jak jest w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Za duże ale ciężko znaleźć coś z fakturą drewna w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 A gdyby je tak na pół poprzecinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 i tak wyszło: I tu porównanie prototyp z cekolu główny bohater z gipsu sztukatorskiego i modele ftf dla proporcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Tak jak wspomniano wyżej - deski za duże przez co bunkier wygląda dosyć dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Następny zrobię dwustrzelnicowy z mniejszymi "deskami" koncepcja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 2 Marca 2016 Autor Share Napisano 2 Marca 2016 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Witaj, dawno Cię nie było! Nie masz zdjęć oryginalnych urbanów? Na pewno da się lepiej w tej skali odwzorować ten schron i deskowanie / szalunek. Teraz nie jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Marca 2016 Share Napisano 2 Marca 2016 Noo kope lat. Jednak nie jest dobrze moim skromnym zdaniem. Szalowanie z 3 desek słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Mam wiem sypię głowę popiołem ale jak pisałem ten już zostanie za daleko zabrnąłem następny będzie lepszejszy aktualnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Powiedziałbym że podoba mi się 50/50. Słabo wygląda ta duża choinka i ten wielki krzaczor. Obsypiesz go jeszcze liśćmi? Co do bunkry to niech będzie, ale trzymam za słowo przy następnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Pewnie że obsypie co do choinki to jest to element większej całości która będzie służyć dzieciakom do wargemingu kszaczor to mech zainpregnowany może rzeczywiście nie pasuje akurat tutaj c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 13 Marca 2016 Autor Share Napisano 13 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi