makinen Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Toooomeeeek!!! Czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Nie rozpraszaj go, bo wiezy do Rośka nigdy nie skończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Mały update Takie rurkie zrobiłem do zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Mały updateTakie rurkie zrobiłem do zestawu Spokojnie. Nie goń tak z tym modelem. :-) Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Mały updateTakie rurkie zrobiłem do zestawu Spokojnie. Nie goń tak z tym modelem. :-) Sent from my ALE-L21 using Tapatalk To jest ogromny poligon doświadczalny... W tej chwili mam 5 blach o wymiarach 13x15 cm. z detalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Podglądam warsztat i kibicuję. Przykuła moją uwagę blaszka z "priorytetami". Jest opcja by zamówić dwa takie (dwie sztuki, nie arkusze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Przykuła moją uwagę blaszka z "priorytetami". Jest opcja by zamówić dwa takie (dwie sztuki, nie arkusze)? https://www.martola.com.pl/pl141/produkty64873/polish_army_road_priority_symbols Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Dzięki stokrotne Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 Chyba zacznę linkować produkty wprowadzone do sprzedaży Bo moje produkty są od roku w sprzedaży, a wciąż niewiele osób o tym wie... Co do priorytetów, są w dwóch wersjach. Wersja "goła", do małych pojazdów, oraz wersja do pancerki, razem z "miskami" www.martola.com.pl/pl141/produkty68635/polish_army_road_priority_symbols_with_back_covers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Chyba zacznę linkować produkty wprowadzone do sprzedaży Bo moje produkty są od roku w sprzedaży, a wciąż niewiele osób o tym wie... Co do priorytetów, są w dwóch wersjach. Wersja "goła", do małych pojazdów, oraz wersja do pancerki, razem z "miskami" www.martola.com.pl/pl141/produkty68635/polish_army_road_priority_symbols_with_back_covers Z tymi linkami to bardzo dobry pomysł..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Powoli, bez pośpiechu uzbrajam środek... Mam nadzieje ze podobnie choć trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Jak na cały dzień roboty, to...nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Jak na cały dzień roboty, to...nieźle Te, kawaler... Ty się za konkurs weź lepiej Swoją drogą coraz fajniej wygląda ten Twój 1165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Czekaj Makinen. Będziesz miał żonę i dzieci to zobaczysz ile czasu zostaje na modele... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Czekaj Makinen. Będziesz miał żonę i dzieci to zobaczysz ile czasu zostaje na modele... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Ale on żonaty i dzieciaty jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Czekaj Makinen. Będziesz miał żonę i dzieci to zobaczysz ile czasu zostaje na modele... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Mam żonę, syna- spędzam z nimi czas. Pracuję, 4 razy w tygodniu jestem na basenie, jeżdżę na rowerze, przygotowuje się do triathlonu, spotykam się ze znajomymi, dużo wyjeżdżam...pozostały czas poświęcam modelom. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Jaki pozostały czas?:-D Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Czekaj Makinen. Będziesz miał żonę i dzieci to zobaczysz ile czasu zostaje na modele... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Ale on żonaty i dzieciaty jest... A skąd mnie to wiedzieć???Zmiana tematu. Kiedy wieża do Rośka???? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Już na zakręcie. Leją się żywice do pierwszej partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngtiger1 Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Nice to revisit this great project and nice to see you are still going strong. I'm hoping to follow along your journey until it's end So, stay calm and keep modeling Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 23 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2018 Jako że nic się nie dzieje tutaj ostatnio, to pomyślałem ze coś tu zostawię Wiem, malowanie spieprzyłem, dysza w aero mi padła i zaczął psikać seriami zamiast ciągiem. Ale ze pojadz bedzie w warunkach bojowych, to i tak dostanie solidną warstwę kurzu Tak czy inaczej zabieram sie za pasy bezpieczeństwa i gaśnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi