empit Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Kolejny przemalowany pojazd. Ten JS też zmienił barwy odstał kilka lat w radzieckim malowaniu i przyszedł czas na zmiany. Model DRAGONA prosto z pudła. Kalkomanie TORO MODEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Może trochę za mocno poprzecierany jak dla mnie ale to kwestia gustu . Odólnie podoba mi sie kolorek i kurzenie , zdrapki nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Kolejny majstersztyk. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Bardzo mi się podoba . Wg mnie, tak fajny model zasługuje tylko na nieco lepsze wykonanie lampy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Marca 2016 Autor Share Napisano 22 Marca 2016 Lampa już poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Lampa już poprawiona. Dawaj zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Bardzo fajnie wyszedł. No i dodatkowo w polskich barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Coby nie było, że nie zrobiłem. Lampa zdatna do użytku. Zdjęcie robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi