kowal76 Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Aaaale mi się podoba twój model...a malowanie wyszło świetnie-wszystko widać na tym modelu-klapki,nity itd...i to mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Najpiękniej pomalowany SBLim. W tym zakresie nie masz konkurencji. Gdyby wstawić tło peerelowskiego lotniska to byłby jak na fotografiach Hołysia. Wspaniała malarska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi