oltrans Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Witam. Ostatnio skończyłem robić feralnego krupa. Revell fatalnie wykonał części do modelu,sporo rzeczy wymagało poprawek niektóre nie pasowały do siebie bądź były krzywe,na dodatek model oberwał dwa razy w trakcie budowy,raz spadł po malowaniu kabiny powstało pęknięcie w tylnym boku kabiny, drugi raz spadł już gotowy podczas nakładania kurzu cała kabina się rozleciała a jakby tego było mało to powstało pęknięcie pomiędzy kabiną a maską na wysokości szyb. Na szczęście uszkodzenia dało się naprawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Superancka ciężarówka z duszą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam215 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Bardzo fajny, jaka to skala?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Ogólnie "cywilne" wytwory zupełnie mnie nie kręcą jednak twoja ciężarówka bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Piękny samochód i wspaniały model (zdaję się 1:24?) - moim zdaniem zdecydowanie lepiej do niego pasuje spracowane wykończenie Twojego autorstwa niż błysk nowego lakieru, np. taki, jak proponuje Revell na boxarcie w zestawie 07559. Nie "robię w cywilnych", ale teraz widzę że to może być błąd zaniechania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltrans Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 Witam dziękuje za komentarze ,skala to 1:24. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Świetnie zrobiony Bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts