damian70n Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Witam wszystkich Zapraszam do oglądania i oceny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Jeszcze drobne poprawki i będzie cacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Nie rozumiem jakie poprawki masz na myśli ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 A na przykład góra statecznika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 A no to , tak małe niedopatrzenie które już postawiłem . Jednak na drugim zdjęciu tego nie widać (z tych co ja zamieściłem ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Owszem , tylko Twoje zdjęcia to nie egzemplarz który robiłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 No tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ale Flachenty wrzucił zdjęcie akurat tego samolotu, którego model zrobiłeś Z resztą i instrukcja w modelu przewidywała ten czerwony pas na szczycie statecznika. Taka moda w PRLu ;) Rozumiem, że retuszu linii i cieniowania żadnego nie robiłeś z premedytacją, ale model bez nich wygląda jak w stanie surowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 No w instrukcji też ten czerwony jest ,tak jak pisałem niedopatrzenie . A co do retuszu i cieniowania to jak najbardziej jest tylko są bardzo delikatne . Na żywo są widoczne . Musicie uwierzyć na słowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Znaczy pora popracować nad zdjęciami ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 A mi się podoba . Łosza nie robiłeś ?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Wash jest ale bardzo delikatny czego nie widać na fotach i trzeba mi uwierzyć na słowo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolf24 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ładny Migacz, bardzo mi się podoba (szkoda że washa trochę nie widać). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian70n Posted March 28, 2016 Author Share Posted March 28, 2016 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezes69 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Bardzo fajny Migacz, czysto sklejony i ładnie pomalowany. Faktycznie trochę mu brakuje głębi, jakiegoś zróżnicowania powierzchni, wyszedł Ci egzemplarz "prosto z taśmy" co też ma swój urok, kwestia tego co kto lubi (albo faktycznie zdjęć) Sam przybieram się do jakiegoś MiG'a - 21, Twój mnie zainspirował, tym bardziej, że samolot którego model robiłeś stoi całkiem niedaleko. Fajnie mógłby wyglądać taki styrany i skorodowany, hmmm Gratuluje ukończenia fajnego modelu fajnego samolotu. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witox Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Ładny PF-ek. Mimo wskazanych przez kolegów drobniutkich braków merytorycznych i tak bardzo fajnie się prezentuje. Może zmobilizuje mnie do wyjęcia swojego MIG-a ze składziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts