damian70n Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Witam wszystkich Zapraszam do oglądania i oceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Jeszcze drobne poprawki i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 Nie rozumiem jakie poprawki masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 A na przykład góra statecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 A no to , tak małe niedopatrzenie które już postawiłem . Jednak na drugim zdjęciu tego nie widać (z tych co ja zamieściłem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Owszem , tylko Twoje zdjęcia to nie egzemplarz który robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 No tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Ale Flachenty wrzucił zdjęcie akurat tego samolotu, którego model zrobiłeś Z resztą i instrukcja w modelu przewidywała ten czerwony pas na szczycie statecznika. Taka moda w PRLu ;) Rozumiem, że retuszu linii i cieniowania żadnego nie robiłeś z premedytacją, ale model bez nich wygląda jak w stanie surowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 No w instrukcji też ten czerwony jest ,tak jak pisałem niedopatrzenie . A co do retuszu i cieniowania to jak najbardziej jest tylko są bardzo delikatne . Na żywo są widoczne . Musicie uwierzyć na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Znaczy pora popracować nad zdjęciami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 A mi się podoba . Łosza nie robiłeś ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Wash jest ale bardzo delikatny czego nie widać na fotach i trzeba mi uwierzyć na słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Ładny Migacz, bardzo mi się podoba (szkoda że washa trochę nie widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 28 Marca 2016 Autor Share Napisano 28 Marca 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes69 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Bardzo fajny Migacz, czysto sklejony i ładnie pomalowany. Faktycznie trochę mu brakuje głębi, jakiegoś zróżnicowania powierzchni, wyszedł Ci egzemplarz "prosto z taśmy" co też ma swój urok, kwestia tego co kto lubi (albo faktycznie zdjęć) Sam przybieram się do jakiegoś MiG'a - 21, Twój mnie zainspirował, tym bardziej, że samolot którego model robiłeś stoi całkiem niedaleko. Fajnie mógłby wyglądać taki styrany i skorodowany, hmmm Gratuluje ukończenia fajnego modelu fajnego samolotu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Ładny PF-ek. Mimo wskazanych przez kolegów drobniutkich braków merytorycznych i tak bardzo fajnie się prezentuje. Może zmobilizuje mnie do wyjęcia swojego MIG-a ze składziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi