Mikele Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Kolor bazowy mnie intrygował, ale już tego nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Moze troszke porozjasniac zanim przyjda plamy, bo moze byc po wszystkim za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Robisz mi chętke na ten model, obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Zaraz masa się do modelu przyspawa, trzeba działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Zmalowałem, jest parę baboli, ale mi to nie przeszkadza. Dojdzie jeszcze pare pierdółek typu szkiełka do świateł, klapka wydechu. Czas na sido, wash, lakier matt i brudzenie, bardzo delikatne. Gąsienice czekają na miksturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Wygląda Zawodowo. Bardzo udany dobór barw kamuflażu. Zdjęcie z przodu - jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Maja 2018 Autor Share Napisano 16 Maja 2018 Wracamy do kwiatuszka. Gąsienice gotowe, dojdą jeszcze przetarcia do gołej stali, ale to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Super, jakies specyfiki do moczenia czy tylko farba i pigmenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Maja 2018 Autor Share Napisano 16 Maja 2018 Burnishing fluid od Ammo Mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2018 viewtopic.php?f=68&t=61600 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi