erolo2000 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Witam Waszmościów po małej przerwie. Polacy 1939-45 cd. >> Model "KITUŚ II" z 1 Dywizji Pancernej od Revella sporo własnych dodatków przeróbek, kalki od Toro. Malowany pędzlami jak to u mnie w zwyczaju. paproszka na lufie aktualnie brak. Następny w kolejce Cromwell VI C.S. (na bazie Revella) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 O jak fajnie kolejny mały ronson w galerii, i to jeszcze w oznakowaniu 1 Dyw.panc. Całość miła w odbiorze, poza pistol portem ten nie ma nic wspólnego z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Dzieki Arturo A no taki był ten port z "pudełka" - nie miałem na niego pomysłu ostał się niezmieniony...Tak by wyglądał z Pudła - marność nad marnościami : http://revell.com.pl/gfx/cobi2/_thumbs/pl/sklep_oferta/6921/m4a1-sherman,03196-mp-m4a1-sherman,k3djZatnlKiRlOvRlmRk-.jpg piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 No i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 No i ładnie. Dzięki. To mój drugi z PSZ po Cromwellu IVce viewtopic.php?f=68&t=53199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Fajny Kituś, podoba mi się Ponawiam prośbę o większe fotki, tak 800px... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Fajny Kituś, podoba mi się Ponawiam prośbę o większe fotki, tak 800px... Pozdrawiam Dokładnie . I fotki wyglądają jakby "przepalone" - ostrość za mocno korygowana ?. A model bardzo mi się podoba, sprawnie Ci wychodzą te 72-ki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Ode mnie również plus w ręcznym malowaniu duża już klasa. I też przyłączam się do prośby o mniejszą korektę ostrości, sam zresztą regularnie popełniam ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi