Solo Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Poszukuję zdjęć kokpitu ww. samolotu, a konkretnie części kabiny za fotelami oraz z tyłu owiewki - jest tam mnóstwo gratów, jednak w ogóle nie udało mi się znaleźć jakiś sensownych zdjęć tych obszarów. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
KRL Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 O takie foki gdzie będzie dokładnie widać to co jest za fotelami będzie trudno. Osłona kabiny odsuwa się w tył a ma wewnętrzną "półkę" która wszystko zasłania. Cytuj
Solo Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki Sleepwalker, o to chodziło! Co prawda nie widać wszystkiego, ale już jakieś pojęcie mam co i jak. LOCK ON No 20 strony 18-20 Co to i skąd to? Cytuj
Tazman79 Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Solo Lock On No 20 to zapewne monografia Intrudera w jezyku angielskim... Cytuj
Solo Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 Faktycznie, na Amazonie za jedyne 150 dolarów. Świetna porada. Cytuj
em Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 Stać Cię , tak jak stać Cię na wklepanie i poszukanie tego na rosyjskich stronach. mirknig, modelfan..itp,itd . Cytuj
Solo Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 Unikam takich miejsc. Kolega Sleepwalker już mnie poratował, za co bardzo dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi