Mierzu Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Model otrzymałem jako wyróżnienie na Szczecińskim Paprykarzu Modelarskim, to nie wypadało nie zrobić. Miałem początkowo dylemat, bo nie robiłem ( oprócz BTR w skali 1/72) jeszcze modelu wspólczesnego, ale moje obawy prysły wraz z odkryciem, że czołg ten był używany przez armię izraelską w wojnie sześciodniowej, a że miałem okazję gościć zarówno w Izraelu, Egipcie postanowiłem go zbudować. Czołg zbudowany przeze mnie ma przedstawiać jeden z takich operujących na półwyspie Synaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Ogólnie ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Całkiem ciekawa kolorystyka . Niezły jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Jak dla mnie, bardzo oryginalna kolorystyka, model świetnie wykonany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi