zloty Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Najgorsze jeszcze jednak przede mną. Malowanie kamuflażu. Toż to kawał łajby jest.Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 To jak deska do prasowania...wszystko ukryte pod "blatem"...proponuję postawić go finalnie na lustrze coby widać było te ukryte cudeńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Witajcie w kolejnej odsłonie. Tym razem nadbudówka. Większe elementy oraz maszt gotowe. rozpocząłem też prace przy malowaniu. Dużo czasu zajęło maskowanie pokładu pod malowanie pasów startowych. Później kolej na artylerie przeciwlotniczą. Jak sobie pomyślę o sześćdziesięciu kilku Oerlikonach i kilkunastu poczwórnych Boforsach to dostaję gęsiej skórki. Nie wiem, czy mi wystarczy wakacji do ich poskładania. Tym bardziej, że prace spowolniły z powodu ładnej pogody. Poza tym wolny czas musze rozdzielić na moją drugą pasję - motocykl. Zapraszam do pooglądania kolejnych zdjęć. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Maskowanie miazga Nadbudówka również, ale wzór na obrusie nieco psuje odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 ekstra ekstra łała łiła z cicha podglądam ale w koncu nie wytrzymałem - miazga... że to takie malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi