erolo2000 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Witam Waszmościów Polacy na Zachodzie cd. Tak dla odmiany Zero gąsienic. Tym razem Maluch czterokołowiec Dingoy. Sporo nerwów mi zjadło to to - jakość wyprasek III liga. W sumie 65 części . Malowany pędzlami. PSZ na Zachodzie W oznaczeniu podczas ćwiczeń w Anglii 1942-43. A Cromwell VI C.S. na weekend będzię gotowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Niestety to jest firma ACE. Nie na darmo się mówi kupię model ACE a potem zobacze. Miałem wątpliwą przyjemność kleić pare ich modeli. Mają co prawda modele niszowe w tej skali ale jakość wykonania tragedia. Chociaż gdzieś słyszałem, że ich nowe wypusty są całkiem nie złe. A ty wyciągnełeś max z tego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 65 części taki maluszek a każda część to jeden wieczór dłubania. ACE to próba charakteru, kto to złoży może wszystko. No i po polsku - BRAWO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Strasznie fajny pojazd !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Dzięki Panowie . ACE pierwszy i ostatni raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Fajny chrabąszcz. Niestety to jest firma ACE. Nie na darmo się mówi kupię model ACE a potem zobacze. To świetna wiadomość po kupieniu w ciemno BA-64 w 1:72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts