okonek Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Za FOW: http://picasaweb.google.ru/R.Igor.W/UfeDDK# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Kilka majowych fotek naszej Floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Kilka majowych fotek naszej Floty to my mamy flotę ? :P a tak poważnie, bardzo fajne zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 zapisujecie na dyski te fotki, nie zostało dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 zapisujecie na dyski te fotki, nie zostało dużo czasu ja chyba jestem nie w temacie - nie dużo czasu do czego ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 do zniknięcia tejże floty. Większosc okrętów nadaje się na złom lub generalnego remontu a kasy brak. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 no tak, nie pomyślałem, kolega lejgo_inc nawet już zaczął wierne odtwarzanie "stanu" podnorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqui Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ostatnio w morzu spotkałem okręt rosyjskiej straży granicznej proj. 10412 i nazwie wg. NATO: Svetylak. Okręt po modernizacji z jednym elementem przykuwającym uwagę - na dachu GSD pojawiła się kopuła o taka: Pierwsza myśl? - łączność satelitarna a tu ZONK:) wystarczy polookać w necie by się dowiedzieć, że koledzy rosjanie fundneli sobie za jedynie ok. 13000$ stabilizowaną żyroskopowo, antenę TELEWIZJI CYFROWEJ:)nie ma to jak HD w morzu;) po wachcie;) a mówią że ruskie biedne;) hehe A tu powiększony frgment ze zdjęcia powyżej: Poniżej zdjęcie katologowe tej anteny;) To tak w ramach ciekawostek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Ja z kolei ostatnio natknąłem się.... znane, a wciąż robi wrażenie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 hmm... przekopując forum znalazłem coś ciekawego. Fakt, że "pokolorowane", ale przez profesjonalne laboratoria, robią wrażenie. ... ... I coś dla miłośników "pływających lotnisk": ... ... Wkrótce dorzucę jeszcze parę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą zdjęcia powyżej powyżej pochodzą z http://blog.livedoor.jp/irootoko_jr/ To i ja coś wrzucę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą zdjęcia powyżej powyżej pochodzą z http://blog.livedoor.jp/irootoko_jr/ Dzięki, Sebaar, oczywiście zasługa za tak świetne zdjęcia przypada autorowi bloga, natomiast pokłony dla laboratorium, które fotki "pokolorowało". Ja wciąż nie mogę się napatrzeć Dla niecierpliwych, II i ostatnia seria: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, super fotki Moze ktos widzial cos podobnego z flota US. NAVY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, super fotki Moze ktos widzial cos podobnego z flota US. NAVY też jestem pod wrażeniem, pomnik laboratorium, co te fotki podrasowało... niestety amerykańców nie widziałem. Troszeczkę jest na tym forum, inne pewnie krążą po necie... szukaj, a znajdziesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Kurza twarz! Wallace, za te foty to należy Ci się duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Kurza twarz!Wallace, za te foty to należy Ci się duże hehe, nie mnie, tylko tym co te fotki przerabiali. Ja je tylko przypadkiem znalazłem, Sebaardał linka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Jeszcze parę fajnych fotek created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Odświeżam linka: http://blog.livedoor.jp/irootoko_jr/ ... Zdjęcia wgniatają w siedzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 To i ja dorzucę coś od siebie. Fotki naszych fregat, autorstwa mojego kuzyna i moje: więcej tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 ..piekne foty jak sobie patrze na te stare foteczki ,to az chce tam byc ... to se newrati...2 lata temu na wczasach zrobione fotki.Od kilkunastu lat widziałem zawsze ten sam obraz, a w tym roku zobaczyłem - pustke :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Błyskotka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Co prawda nie fotki, ale warto zobaczyć: http://www.allworldwars.com/Navy-Paintings-by-Artist-Vladimir-Emyshev.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 Robo, fajne foty - nawet nie wiedziałem, że mamy flotę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Robo, fajne foty - nawet nie wiedziałem, że mamy flotę ... - myslałem ,ze ktos sie kapnie :P ...mielismy i mamy coraz mniej... foty robione były dwa lata temu tutaj: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...jak sie nie myle były to kutry ZOP ,TYPU 918M [PILICA] wybudowano 11 sztuk tych okretow w latach 1977-83. Foty zrobiłem dwa lata temu gdy juz były wycofane - udało mi sie w ostatniej chwili uwiecznic je ,szkoda tylko,ze miałem stary aparat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 To nie jest wątek lotniczy. Przykro mi, ale posty o F-16 zostały usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqui Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Masz racje kolego Gulus i żeby zadość uczynić mojej winie:) wklejam kilka fotek mojego autorstwa: Na wstępie nowość we flocie bałtyckiej kuter przeciwdywersyjny prok. 21980 Graczonok Inny prawie nowy okręcik - korweta proj. 20380 Striereguszczij Okręt podwody proj. 677 Łada - Sankt Petersburg Kuter rosyjskiej straży granicznej Sobol proj. 12200 Budowana dla Indii fregata proj. 11356 Talwar Oraz na koniec budowany dla Floty Rosyjskiej okręt desantowy proj. 11711 Ivan Gren Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi