JanuszF Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Pierwsza galeria niemal skończonego modelu MkV jest w malowaniu bolszewickim, front zachodni 1920r. Prace nad tym modelem rozpocząłem około 2000r. potem nastąpiła kilkunastoletnia przerwa i w zasadzie miał już trafić na śmietnik, ale gdy zobaczyłem jak Bożo zlepił swojego MK IV zmieniłem zdanie i postanowiłem go wykorzystać do przećwiczenia nowoczesnych technik. Duże wsparcie w tym zakresie otrzymałem od kolegów bożo wpożo i Tomka Hejmo. Wyszło jak wyszło Boksart wyglądał tak. Tutaj chciałbym młodzieży zaprezentować jak kiedyś wyglądały nadlewki. Detal trzeba było sobie z nich wyciąć A tak niedolewki To są takie same detale jak na zdjęciu wyżej A tak to wyszło ostatecznie. Jeszcze go trochę pomęczę gdy będę się przygotowywał do postarzania kolejnego modelu i może jakąś błotną podstawkę kiedyś dorobię. Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Świetny, tym bardziej, że materiał wyjściowy był faktycznie tragiczny . Gratuluję samozaparcia, a jak widać śmietnik, to ostatnie miejsce, gdzie model powinien trafić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Efekt końcowy wysoce zadowalający. Teraz przy tych wszystkich modelach Meng i Takom to model po prostu się skleja i nie ma już takiej satysfakcji jak z odratowania takiego trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi