zloty Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 Pomost gotowy,po przyklejeniu poprostuje relingi. Zabieram się za radary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Jest moc, super detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Maja 2016 Autor Share Napisano 17 Maja 2016 Jest moc, super detal. Przyjemna ta blaszka Niko,oprócz relingów. Na pomosty dałem ze swoich zapasów.Oryginalna masakrowała się pod byle dotknięciem.Na prostych odcinkach pewnie da się ładnie położyć,ale zawijasów z relingów Niko to ja nie potrafię zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Dwie armie robotów stanęły naprzeciw,rozdzielone tylko zapałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Panowie, w jakim kamuflażu stacjonowały Seagulle na krazownikach w 42? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Maja 2016 Autor Share Napisano 23 Maja 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Trochę żelastwa: lotnictwo wymaga odrobiny szpachli pomalowałem też szybki,nic lepszego chyba nie wymyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 pomalowałem też szybki,nic lepszego chyba nie wymyslę Myślę, że tak będzie całkiem ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Szybkie pytanie: jakie gwiazdy na Seagulla? z czerwoną kropką?,bez kropki?,z białymi prostokątami po bokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Dzięki Sleepwalker. Kontynuując tematy lotnicze,mam na składzie Saratogę na 42.I tak sobie myślę jakie grupy lotnicze mogą znaleźć się na jej pokładzie? Z zakupionych kalek podebrałbym na Seagulle. Jakie firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 29 Maja 2016 Kontynuując tematy lotnicze,mam na składzie Saratogę na 42.I tak sobie myślę jakie grupy lotnicze mogą znaleźć się na jej pokładzie? Tez by mnie to interesowało jednak jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 Marcin,dotarłem do opracowania o Sarze jak będziesz potrzebował konkretne info to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Maja 2016 Marcin,dotarłem do opracowania o Sarze jak będziesz potrzebował konkretne info to pisz.Dzięki - przypomnę się w stosownej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 złoszowałem pokład i rozpoczynam tydzień wyklejanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Dobra robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Dzięki panowie za pochwały. Dodam jeszcze do tego co napisał Sleepwalker, że deck blue mocno powiał w tropikalnych warunkach . Także jest duża dowolność interpretacji tego koloru. A przetarcia do desek najlepiej widać na kolorowych zdjeciach lotniskowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Zaczyna mnie się podobać. Znaczy się nabiera życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2016 Panowie, Jakiś fajny patent na wypełnienie wolnej przestrzeni pomiedzy wodą a burtą czyli jak zrobić spienienie? Wodę robię na bazie papieru akwarelowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 16 Czerwca 2016 Panowie,Jakiś fajny patent na wypełnienie wolnej przestrzeni pomiedzy wodą a burtą czyli jak zrobić spienienie? Wodę robię na bazie papieru akwarelowego. Gadanie bez pokazywanie się nie liczyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 Zamieszczę zdjęcia jak będę miał możliwość. Woda gotowa wraz z podstawką. Teraz z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Wikol + papier + lakier błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 Bez lakieru.Wszystki dotychczasowe wody zostawiałem na etapie wikolu. Zastanowię się jeszcze, może pociągne smokiem tamijuni.Powinien dodać trochę głebi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2016 Myślałem że na prostych odcinkach relingi Niko będą lepiej "współpracować" Jestem ciekawy czy projektant położył prosto choć 3cm odcinek, są za delilatne, wyginają się pod wpływem pierdniecia. Jakiej firmy wybrać zamiennik?Najlepiej dostepne w kraju od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi