zloty Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W sezonie letnim podwajam wysiłek.Oprócz pięknej Heleny powstanie taki oto wynalazek Zawartość prezentuje się tak: Planuje wykonać go malowaniu floty herbaciarzy.A konkretnie będzie to maszyna która znajdowała się na wyposażeniu HMS Glory w końcowych miesiącach wojny na Pacyfiku. Cytuj
gumowy01 Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Adamie kibicuję, bardzo fajny temat Cytuj
tombie01 Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Uwielbiam Special Hobby za produkcję wyszukanych modeli - uwielbiam ich również za fatalną sklejalnność niektórych zestawów i czytelność instrukcji, powodzenia Cytuj
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Special Hobby lubi zmęczyć, ale modele mają wyjątkowe Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 Niezły świetlik się szykuje ...konkretnie będzie to maszyna która znajdowała się na wyposażeniu HMS Glory w końcowych miesiącach wojny na Pacyfiku. To aż się prosi zrobić wersję ze składanymi skrzydłami... tylko nie wiem czy nie będzie za dużo roboty a deadline krótki Cytuj
zloty Napisano 3 Maja 2016 Autor Napisano 3 Maja 2016 Dzięki za doping. Składanych skrzydeł swietlik nie bedzie miał.Mam na warsztacie kilka rzeczy a poza tym ma być zrobiony z pudła jako odmiana od Heleny i Buchannana.Na tych modelach wyżwam się w detalach. Cytuj
zloty Napisano 18 Maja 2016 Autor Napisano 18 Maja 2016 Dociążyłem kadłub żywicami,na razie bez szpachli Cytuj
Mikele Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Dociążyłem kadłub żywicami,na razie bez szpachli A drugą połówkę kadłuba przykładałeś? ;) Cytuj
zloty Napisano 9 Września 2016 Autor Napisano 9 Września 2016 Pomalowałem spód. Model ma się zmieścić w czasie trwania 2 wojny to raczej nie będzie zbyt styrany.Chodzi mi oto aby był nowy a nie wyglądał na takiego prosto z lakierni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi