zloty Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W sezonie letnim podwajam wysiłek.Oprócz pięknej Heleny powstanie taki oto wynalazek Zawartość prezentuje się tak: Planuje wykonać go malowaniu floty herbaciarzy.A konkretnie będzie to maszyna która znajdowała się na wyposażeniu HMS Glory w końcowych miesiącach wojny na Pacyfiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Adamie kibicuję, bardzo fajny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Uwielbiam Special Hobby za produkcję wyszukanych modeli - uwielbiam ich również za fatalną sklejalnność niektórych zestawów i czytelność instrukcji, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Special Hobby lubi zmęczyć, ale modele mają wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Nie z takim SH dawałem sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Niezły świetlik się szykuje ...konkretnie będzie to maszyna która znajdowała się na wyposażeniu HMS Glory w końcowych miesiącach wojny na Pacyfiku. To aż się prosi zrobić wersję ze składanymi skrzydłami... tylko nie wiem czy nie będzie za dużo roboty a deadline krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Powodzenia Będę z chęcią zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Dzięki za doping. Składanych skrzydeł swietlik nie bedzie miał.Mam na warsztacie kilka rzeczy a poza tym ma być zrobiony z pudła jako odmiana od Heleny i Buchannana.Na tych modelach wyżwam się w detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Garść żywic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Podgadam i kibicuje Powdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Dociążyłem kadłub żywicami,na razie bez szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Dociążyłem kadłub żywicami,na razie bez szpachli A drugą połówkę kadłuba przykładałeś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Michał, tak się poskładało; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Jak na Special Hobby to nawet przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Wow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Pomalowałem spód. Model ma się zmieścić w czasie trwania 2 wojny to raczej nie będzie zbyt styrany.Chodzi mi oto aby był nowy a nie wyglądał na takiego prosto z lakierni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi