hiwis Napisano 10 Czerwca 2016 Share Napisano 10 Czerwca 2016 A podstaweczka jakaś - równie ciekawa jak to podwójne malowanie - będzie ? Ja byłbym za tym by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2016 A podstaweczka jakaś - równie ciekawa jak to podwójne malowanie - będzie ?Ja byłbym za tym by była Nad podstawką pomyślimy....na pewno coś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2016 Mając parę godzin do dyspozycji .wykrzystalem je na ciąg dalszy pracy . I oto postępy. Jest zrobiony wash.oleje.i odpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2016 A ty parę fotek z pracy przy modulacji całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2016 źle zdjęcie wcześniej wrzuciłem i się powtarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Jak zabezpieczasz powierzchnię i czego używasz do ścierania tych plam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Nawet fajnie to wychodzi Tylko nadal ta zieleń po obu stronach wygląda zbyt podobnie (identycznie ?) Narzędzia - łopatę i młot byś trochę "sfatygował" Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Jak zabezpieczasz powierzchnię i czego używasz do ścierania tych plam? zabezpieczam sidoluxem...a scieram EK0 1....w tym przypadku użyłem resztek paliwa do zapalniczek,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Nawet fajnie to wychodzi Narzędzia - łopatę i młot byś trochę "sfatygował" narzedzia jeszcze nie ruszane....bedzie ich kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Mały update. jedna strona będzie styrana błotem jeszcze świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Korzystając z okazji ze jest miska błota Zrobiłem małą podstawke pod Mardera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 To co w misce wygląda raczej na mnientkie G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Oznaczenia dywizji "Viking" nie powinny być tylko z jednej strony i "równo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Dopiero zerknąłem na twój warsztat. Czołg świetny. Błoto średnie. Naturalnie może i tak wygląda. Ale przy tej skali to trzeba kombinować. Nie podpowiem niczego bo nie próbowałem takiego błota. Na pewno więcej różnych odcieni. Może poradnik np. track & wheels ak274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 To błoto na KW jakoś słabo wygląda. Może dlatego że za ostro się odcina. Albo jak pisał pędzelek - za małe zróżnicowanie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 To błoto na KW jakoś słabo wygląda. Może dlatego że za ostro się odcina. Albo jak pisał pędzelek - za małe zróżnicowanie kolorystyczne. Raczej po przejechaniu po błocie błocie niektórych miejscach będzie równo.Ale zrobię wyżej rozbryzgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 Wrzucam jeszcze gorące fotki z postępu prac nad KV. Jak kto woli KW. Dopieszczenie zakamarków olejnymi Oraz zrobienie delikatnych zaciekow. Tym razem postanowiłem zrobić delikatniejsze. I myślę że wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 taka koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 dopieszczanie gasienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 dawaj następny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 dawaj następny... Zastanawiam się co wybrać jako następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi