Przemek Przybulewski Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 No i super. Chociaż jak nie chcesz obijać to ja bym rozważył moze trochę zacieków po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Ladniutki modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2017 Jednak będzie galeria szybciej. Skoro muszę go do pudła schować na jutrzejszą wystawę to mi sie go potem wyciągać do zdjęc nie będzie chciało. A z poprawkami wiadomo jak jest, kiedyś się zrobi. Tylko to kiedyś nigdy nie nadchodzi bo już mamy na stole nowy model. Przemek nie chcę teraz olejami ombinowac bo nie wiem co mi mogą z pigmentami na mieszać. A lepiej tak niż coś spaprać. Tak więc tutaj jest Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 Na jakiej wystawie byles Krzychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 W Bolton. Następna na którą jadę to Huddersfield 12 lutego. Potem jest jeszcze Crewe 26 luty, ale jestem w robocie. W moim podpisie jest link do tematu o UK. Na pierwszej stronie jest mapa, podaj początek kodu i admin cię dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Wiedziałem, że Twoja praca będzie bardzo dobra - wielkie gratulacje. Mój konkursowy Marder jeszcze poczeka w szafie z 7 miesięcy :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Gratulacje świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Jak zawsze, piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi