makinen Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Czasu aż tak dużo nie mam bowiem prawie cały czerwiec będę miał wyjęty z życiorysu na okoliczność zamarzania na kość na plażach polskiego wybrzeża - między innymi. A ja cały lipiec w Twoim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Co jakiś czas tu zajrzę, jestem ciekaw modelu. Pancerka to nie moja dziedzina więc nawet nie wiedziałem, że taki wynalazek istnieje jako model . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Heh niezły kawał drogi ;] A tak przy okazji ciekawy potworek będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Super, to teraz warsztat ruszy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Pięknie to dziergasz Kratownica będzie ekstra A ja poczekam na wały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Długa przerwa... Można się spodziewać kontynuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Ekstra model! A z czego chcesz zrobić szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Jak tam zmagania z "halskim" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Ważne żebys wyzdrowiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Hej. Na razie kontynuuj tutaj. Póki co nie ma decyzji, czy opróżnimy dział konkursowy przenosząc wszystkie galerie i warsztaty do normalnych działów, czy zostawimy tak jak jest, a tylko niezakończone warsztaty przeniesiemy do normalnych działów. Na pewno nie ma potrzeby zakładać nowych warsztatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Może sie zrobię przyda w kwestii malowania http://photolog.blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=mc341&logNo=70048459120&categoryNo=470&parentCategoryNo=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi