skwarciu21 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych No więc czas i na mnie. Konkurs letni to i model typowo sezonowy, bardzo rzadki klasyk do jazdy tylko w ciepłe nie deszczowe dni Klasyk, choć z kilkoma zmianami takimi jak koła czy niższe zawieszenie i to raczej wszystko. Model miał być czarny lecz po przemyśleniu tego postanowiłem zrobić malowanie pudełkowe w końcu to Hartge, czarną wersję zrobię gdy kiedyś dorwę model 635ICSI. Ogólny podgląd koncepcji: Ech te detale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 E jakie H2S? Te guziki na klawiaturze nie są obok siebie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2016 Świetne auto! Jestem bardzo ciekawy jak wyjdą felgi (będziesz malował jakimiś specjalnymi farbami?) trzymam kciuki i oczywiście kibicuję! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Jedne z najładniejszych BMW. Chociaż ja tjuningi aut kompletnych w swojej formie typu rzucanie na glebę traktuję jak domalowywanie uśmiechu Monie Lisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 No widzę, że tym razem nie rzuciłeś słów na wiatr i wystartowałeś - brawo! Model piękny ale i mocno skomplikowany - wyrobisz się w 4 miesiące? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Super klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 podoba mi się ten zestaw - wypraski robią duże wrażenie mam nadzieję że efekt końcowy będzie równie niesamowity; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 E jakie H2S? Te guziki na klawiaturze nie są obok siebie. :P Się czepiasz No widzę, że tym razem nie rzuciłeś słów na wiatr i wystartowałeś - brawo! Model piękny ale i mocno skomplikowany - wyrobisz się w 4 miesiące? Pozdrawiam Messer Fakt ilość części ciut przeraża choć porównując do moich muscle carów to hmm jest ich troszeczkę więcej Czasu mam teraz bardzo dużo więc jestem dobrej myśli, najbardziej się boję oczywiście lakierowania... Świetne auto! Jestem bardzo ciekawy jak wyjdą felgi (będziesz malował jakimiś specjalnymi farbami?) trzymam kciuki i oczywiście kibicuję! Christian Felg docelowych jeszcze nie mam ale jeśli będą to te z zdjęcia 1:1 to pewnie pomaluje je najpierw na srebrny a potem żółty clear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 Czas w końcu się wziąć za e24 a nie za wszystkie inne modele :P Podwozie dostało już biały połysk bez bezbarwnego i takie chyba zostanie, silnik również już pomalowany. Trochę pracy czeka mnie przy wnętrzu szczególnie słabo spasowanie zagłówków tylnej kanapy dało o sobie znać tego w fujimii bym się nie spodziewał, ale sytuacja już opanowana i dzisiaj lecą w kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Share Napisano 20 Lipca 2016 Coś się dzieje, jednak udało się i w modelu zagoszczą Hartge 3TLG Są koła to i wena na model od razu dużo większa. Koło bardziej w wersji testowej, muszę stoczyc rand felgi na tokarce aby styk z rantem był idealnie równy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Nie przymierzaj tylko leć do tokarki i prosto na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi