Gulumik Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam a to taki niedawny mój wyrób. 1. czysty Dragon bez dodatkowych blach 2. żywiczne dodatki przeważnie CMK 3. figurka MiniArt 4. przyczepka Italerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 mi się podoba... skomponowane i pomalowane ze smakiem Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 bardzo ciekawy model super ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Bardzo fajnie się go ogląda ... przyjemnie pokolorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 super, bardzo mi się podoba....współgra kolorystycznie, całóśc robi dobre wrażeni, zwłaszca podobaja mi się te wszyskie szpargały, a nie myślałeś dorzuć parę walających się łusek gdzieś w kątach??? ..w sumie gdybys jeszcze otworzył silnik->idealny materiał na dio jestem pod wrażeniem....choć sam siedze w skali 72 michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Model jest kapitalny, to się nazywa mieć talet -zrobić pojazd bez kama i ośągnąć taki efekt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 lubię twój warsztat - jest taki prawdziwy. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Wszystko pięknie jak zwykle, ale: -trochę sztuczne obwieszenie przodu pojazdu chociaż łańcuch ładny - lenistwo przy przyczepce - wyraźne ślady wypychaczy na pokrywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 Wszystko pięknie jak zwykle, ale:-trochę sztuczne obwieszenie przodu pojazdu chociaż łańcuch ładny - lenistwo przy przyczepce - wyraźne ślady wypychaczy na pokrywie lenistwo????? rób w tygodniu tyle modeli co ja to pogadamy o lenistwie, bo to raczej nieuwaga albo przęmeczenie a na pewno nie lenistwo. Sztucznie nie sztucznie liczy sie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Wszystko BDB ale ta figurka mi sie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Mnie się podoba wszystko :-) Chciałbym kiedyś dorównać Ci poziomem... Pozdrawiam i życzę kolejnych, takich wspaniałych modeli. Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Wyrób bardzo godny, choć w kilku miejscach troszkę brakuje blach. Motyw na przedzie z Łańcuchem i koŁami dodaje fajnego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Ja tylko tak napisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Panowie :] widział ktoś ten modelik w 1/72 ????? chętnie bym uderzył w ten temat.... looks nice :] michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Tak widziałem ten model w 1/72 robi go modelltrans kosztuje jedyne 23 euro ,i ja go zrobiłem i nie miałem aparatu i musiałem go po zrobieniu wydać .Firma Modelltrans wykonuje go w całość jako kompletny model,wykonany całkowicie z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Wspaniały obładowaniec. Mimo,że trochę przejadły mi się niemieckie modele,to na takie coś aż miło popatrzeć Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Nooo i mi się widzi. Nie przesadzony z umiarem zbajerzony. Bardzo fajny. Figurka trochę statyczna ale to już detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi