sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Napisano 4 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Jako, że konkursy motywują mnie do działania, a modeli mam więcej niż jestem w stanie zrobić to nie ma na co czekać i trzeba wykorzystać nadarzającą się okazję. Nieprzypadkowo padło na БРДМ-2, maszyna fajna, model mam nadzieję, że też, barwy jak najbardziej kojarzące mi się z latem, szczególnie tym Kaukaskim. Malowanie Rosyjskie, pi razy okno takie: i oczywiście zdjęcie samego modelu, nówka sztuka, wszystko w foliach, mam nadzieję, że tyle wystarczy, szczegółowy inbox bez trudu można znaleźć na necie, dodatkowo zestaw farb, którym mam zamiar pomalować w/w model: Cytuj
sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Autor Napisano 4 Maja 2016 nie o to chodzi, by złowić króliczka, ale by gonić go Cytuj
Mikele Napisano 4 Maja 2016 Napisano 4 Maja 2016 Na tej focie ten BRDM to na bogato - z granatnikiem na wierzy. Też będziesz dorabiał, czy seryjny będzie, tylko w regulaminowym kamo? Cytuj
sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Autor Napisano 4 Maja 2016 Prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Model na pierwszy rzut oka wygląda ok, może w trakcie, jakieś własne dodatki ale bez żadnych przegięć. Nie znam się na współczesnej pancerce, efekty mogłyby być opłakane... chyba, że ktoś coś w trakcie to będziemy na bieżąco korygować. Cytuj
Tenggeri Napisano 4 Maja 2016 Napisano 4 Maja 2016 No to działaj, ciekawe jak będzie ze spasowaniem tego zestawu bo Trumpek potrafi płatać figle Cytuj
sickboy69 Napisano 2 Września 2016 Autor Napisano 2 Września 2016 Nie znalazłem jednak weny. Leżakuje na półce w pudle i czeka na lepsze czasy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi