sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Jako, że konkursy motywują mnie do działania, a modeli mam więcej niż jestem w stanie zrobić to nie ma na co czekać i trzeba wykorzystać nadarzającą się okazję. Nieprzypadkowo padło na БРДМ-2, maszyna fajna, model mam nadzieję, że też, barwy jak najbardziej kojarzące mi się z latem, szczególnie tym Kaukaskim. Malowanie Rosyjskie, pi razy okno takie: i oczywiście zdjęcie samego modelu, nówka sztuka, wszystko w foliach, mam nadzieję, że tyle wystarczy, szczegółowy inbox bez trudu można znaleźć na necie, dodatkowo zestaw farb, którym mam zamiar pomalować w/w model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Dwa modele, ambitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 nie o to chodzi, by złowić króliczka, ale by gonić go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Na tej focie ten BRDM to na bogato - z granatnikiem na wierzy. Też będziesz dorabiał, czy seryjny będzie, tylko w regulaminowym kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 4 Maja 2016 Autor Share Napisano 4 Maja 2016 Prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Model na pierwszy rzut oka wygląda ok, może w trakcie, jakieś własne dodatki ale bez żadnych przegięć. Nie znam się na współczesnej pancerce, efekty mogłyby być opłakane... chyba, że ktoś coś w trakcie to będziemy na bieżąco korygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 No to działaj, ciekawe jak będzie ze spasowaniem tego zestawu bo Trumpek potrafi płatać figle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Ale sypnęło "ruskimi" ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 победа будет с нами! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 A co tu taki zastój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 2 Września 2016 Autor Share Napisano 2 Września 2016 Nie znalazłem jednak weny. Leżakuje na półce w pudle i czeka na lepsze czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Zrób Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi