lauoli00 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Klasa 7 - Sci-Fi Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych witam o Lovicie napiszę trochę więcej, gdy opadnie popiół grillowy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 kilka zdjęć zestawu niestety nie będzie kwiatków 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 niestety nie będzie kwiatków 3D Ale i tak może być świetny model Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 ...o Lovicie napiszę trochę więcej, gdy opadnie popiół grillowy........ Trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 ...miała wtedy około siedmiu, ośmiu lat. Byłaby zwykłą elficką dziewczyną, gdyby nie to, że niemal zawsze widziałem ją jakimś zaostrzonym kijem, którym rzucała w różne mniej lub bardziej winne byty. Ja wtedy byłem już w słusznym wieku, więc nigdy z nią nie rozmawiałem. W pewien gorący wieczór, gdy kolejni chłopcy stawali się wojownikami w starodawnym rytuale, pojawili się we wsi oni - Malkirgovie, pomioty szatańskie. Dostałem w głowę i nigdy więcej nie widziałem Lovity do dziś. Pojawiła się na dworze przesławnego Halvirga. Proponował swoje usługi jako tropicielka Malkirgóv. Domyślałem się, iż pała zemstą za to co jej zrobili i jak ją pozbawili dumy Elfów. Dziś wygląda tak....... Zdeformowana, okaleczona, jedyne co jej pozostało to te elfickie rysy twarzy CZASY DZISIEJSZE tego nie zrobili jej Malkirgovie, TO zrobiła jej firma Master Box. Robiłem Ich figury nie raz, ale z takim plastikiem, z takim dopasowaniem to się nie spotkałem, a to nowy wypust........rzuciłem okiem bliżej na jej rumaka........., brak słów Jako, że na dworze Halvirga, posiadam wszelakie magiczne pasty i mazidła, jak GS i MS zwrócę jej dumę Elfów, a zacznę od uszu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Może by tak za karę do Master Box wysłać paru Malkirgóv? Lub może oni maczali w tym swoje paluchy? Przecież bez szpachli itp. to by wyglądała, jakby lekarz na ciężkim haju wszczepiał jej implanty. Powodzenia życzę w boju z Lovitą, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Wydaje mi się że wygląda i tak o wiele lepiej niż te figurki z serii pin-up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 ...Gargos.... znalazła go jak później mi powiedziała przeszytego dziesięcioma włóczniami. Długo jej zajęło, aby wrócił do żywych. Od tamtej pory, choć już widać po nim nie pierwszą młodość, służy wiernie. CZASY WSPÓŁCZESNE Chłopcy z MB muszą nie lubić zwierząt, by zrobić takie coś Gargosowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 pierwsze maści położone.... ... nie miała nawet kiecki...to dałem jej to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2016 Greenstuff działa cuda :-) fajny zestawik (o mało nim nie wystartowałem). Szkoda tylko że jakość taka słaba, no ale idzie to w dobrym kierunku! Będę zaglądał i życzę powodzenia :-) (to jest nas juz trzech w wyścigu) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 wkrótce dołącza Marian i Halina z głębokiego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Majty pierwsza klasa Zasiadam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Zadam debilne pytanie (w ogóle nie jestem w tych klimatach) - jakie to jest "uniwersum" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 ja też nie w tych klimatach........wymyśliłem przy szlifowaniu tego Bardzo Nie Udanego wypustu MB. By ich Gargos w ciemnym kącie .......... ał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 ogólnie robię figury ,,normalne", czasami taka odskocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Kawał zdrowej dziewuchy z tej elficzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 27 Maja 2016 Autor Share Napisano 27 Maja 2016 Lovita, ech .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 28 Maja 2016 Autor Share Napisano 28 Maja 2016 i konik.... sympatyczna mordunia i na koniec cream de la cream (czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Maja 2016 Hehe :-) zdrowy wierzchowiec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Tiaaaaa. Musi uważać przy dużych prędkościach. Przytarcie "podwozia" mogłoby skutkować niespodziewaną reakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Maja 2016 Share Napisano 28 Maja 2016 Przydałoby się odrobinę więcej światła na zdjęciach. Bo są trochę ciemne. Chyba jesteś dobrym rzeźbiarzem, więc tym bardziej byłoby miło pooglądać to wszytko na lepszych fotkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Co tutaj taki zastój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 gotowam na kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 powoli się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 super że prace idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi