Hammett Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Witajcie. Naczytałem się ostatnio różnych mądrości odnośnie wykonywania obić kredkami akwarelowymi. Co sądzicie o tej technice i jakie kredki kupić. Wiele osób poleca kredki marki Prismacolor. Przy odpowiedniej wprawie efekty są całkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 A czy trzeba to zabezpieczyc lakierem czy pod wplywem lakieru sie rozpuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Wczoraj mialem przyjemnosc zrobic test i moge smialo potwierdzic iz mozna po kredkach dac lakier bezbarwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Fajny filmik znalazłem na YT na temat kredek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Ten filmik wlasnie przekonal mnie do tej techniki ktora bede probowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Wczoraj mialem przyjemnosc zrobic test i moge smialo potwierdzic iz mozna po kredkach dac lakier bezbarwny. Zrób test na kawałku pomalowanego plastiku....np na akrylach.... Witajcie. Naczytałem się ostatnio różnych mądrości odnośnie wykonywania obić kredkami akwarelowymi. Co sądzicie o tej technice i jakie kredki kupić. Wiele osób poleca kredki marki Prismacolor. Przy odpowiedniej wprawie efekty są całkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 To jest testowy kawalek plastyku pomalowany akrylem po warstwie lakieru kilka mazniec kredka i ponownie lakier dosc obficie w celu spr czy sie aby nie rozplynie. Autor filmu polaeca mazanie kredkami na matowym lakierze ja zrobilem na glossie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 2 Lutego 2019 Share Napisano 2 Lutego 2019 Polecam, stosuje, efekt swietny zwlaszczacw obiciac i rdzy. W pojazdach cywilnych jest moja relacja z Toyota 2000gt i na podwoziu, na samym poczatku widac jak to wyglada, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi