Tazman79 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Witam. Potrzebuje zdjec Mirage 2000C w okazjonalnym malowaniu 1997r tzn z syrenka 1PLM na brzuchu maszyny i innymi akcentami... Chodzi mi o dokladna identyfikacje wersji maszyny, samolot nosil nr taktycny 2-EN i podawany jest jako Mirage 2000C, ale po wpisaniu konkretnej maszyny w wyszukiwarke wyskakuje samolot z nr 2-EN w wersji Mirage 2000-5F... Czy to oznacza ze Mirage zostaly zmodernizowane do wersji 5F? Potrzebowal bym wszelakich zdjec samolotu Mirage 2000C, wneki podwozia, kabina itp... Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Tak na szybko z pamięci to mogę Ci powiedzieć że to malowanie jest z 1993r a nie 1997, w tym czasie EC 1/2 posiadała wersje 2000C, dopiero pod koniec lat dziewięćdziesiątych przesiedli się na 2000-5F. Mam pełno materiałów na temat mirage 2000 ale w wersji papierowej niestety. Jak będę miał do nich dostęp to coś więcej będę mógł napisać na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=572399 Ogarnij to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=572399 Ogarnij to. Niestety zdjec nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Tak na szybko z pamięci to mogę Ci powiedzieć że to malowanie jest z 1993r a nie 1997, w tym czasie EC 1/2 posiadała wersje 2000C, dopiero pod koniec lat dziewięćdziesiątych przesiedli się na 2000-5F. Mam pełno materiałów na temat mirage 2000 ale w wersji papierowej niestety. Jak będę miał do nich dostęp to coś więcej będę mógł napisać na ten temat. Bylbym wdzieczny za pomoc, przede wszystkim chodzi o statecznik pionowy... Dysponuje zestawem Kinetica ktory oferuje cztery wersje tegoz statecznika... Nastepnie chodzi mi o kolory wnek podwozia jak i samych goleni jak rownierz kolory kabiny pilota... No i im wiecej szczegolow tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 W Skrzydlatej Polsce 11/94 są i zdjęcia i schematy malowania. Z Model Maker Decals są gotowe kalkomanie do tego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Jaki jest wlasciwy kolor do wnetrza kabiny Mirage 2000C? Prosze o pomoc w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi