Locker's Workshop Napisano 8 Września 2016 Autor Share Napisano 8 Września 2016 No tutaj toi zdjęcia se można zobaczyć tak jak trzeba Kilka lat ganiania motylków z aparatem robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 8 Września 2016 Autor Share Napisano 8 Września 2016 Zazdroszczę wyobraźni i umiejętności. Chyba mam jakiegoś "typa" w konkursie! Woda.... brak mi słów... Dzięki za miłe słowa, na pewno wyobraźni to mi nie brak , z umiejętnościami to bym polemizował a za bycie "typem" będę wdzięczny i podziekuję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Dawno nie widziałem równie pomysłowego ujęcia tematu. Brawo, brawo, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Dawno nie widziałem równie pomysłowego ujęcia tematu. Brawo, brawo, brawo. A dziękuję pięknie nie powiem, nałamałem sobie trochę głowę i koncepcja zmieniała się jak w kalejdoskopie do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi