Locker's Workshop Posted September 8, 2016 Author Share Posted September 8, 2016 No tutaj toi zdjęcia se można zobaczyć tak jak trzeba Kilka lat ganiania motylków z aparatem robi swoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locker's Workshop Posted September 8, 2016 Author Share Posted September 8, 2016 Zazdroszczę wyobraźni i umiejętności. Chyba mam jakiegoś "typa" w konkursie! Woda.... brak mi słów... Dzięki za miłe słowa, na pewno wyobraźni to mi nie brak , z umiejętnościami to bym polemizował a za bycie "typem" będę wdzięczny i podziekuję jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Dawno nie widziałem równie pomysłowego ujęcia tematu. Brawo, brawo, brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locker's Workshop Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Dawno nie widziałem równie pomysłowego ujęcia tematu. Brawo, brawo, brawo. A dziękuję pięknie nie powiem, nałamałem sobie trochę głowę i koncepcja zmieniała się jak w kalejdoskopie do samego końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts